Rådmannen slutter

Rådmann Gro Herheim var av avisen Kommunal Rapport nominert som en av to rådmenn i Norge til tittelen «Årets rådmann i 2016».Arkivfoto

Rådmann Gro Herheim var av avisen Kommunal Rapport nominert som en av to rådmenn i Norge til tittelen «Årets rådmann i 2016».Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter å ha vært med på en omstillingsprosess og snudd Svelvik økonomi har rådmannen sagt ja til ny utfordring.

DEL

(Svelviksposten) Tirsdag morgen kom nyheten om at Svelvik rådmann Gro Herheim har takket ja til ny utfordring som prosjektrådmann/administrasjonssjef i Nordre Follo kommune.

LES OGSÅ: Padle i skjærgården

Setter pris på innsatsen

– Som ordfører har jeg satt stor pris på innsatsen Gro Herheim har nedlagt for oss, og de gode resultatene som de ansatte i Svelvik kommune sammen har skapt under Herheims ledelse, gjennom en svært krevende periode. Jeg har forståelse for at Herheim nå søker nye utfordringer, og ønsker henne lykke til i ny jobb. Herheim vil trolig fratre stillingen i Svelvik i august/september. Formannskapet i Svelvik startet mandag kveld arbeidet med å få på plass en god løsning for administrativ ledelse av Svelvik kommune fram til kommunesammenslåingen med Nedre Eiker og Drammen 1. januar 2020, forteller Andreas Muri ordfører i Svelvik.

LES OGSÅ: Gro Herheim vår nye rådmann

En spennende reise

– Jeg har i dag takket ja til jobben som prosjektrådmann/administrasjonssjef i Nordre Follo kommune (Ski og Oppegård kommuner). Jeg er takknemlig og ydmyk over at jeg har fått muligheten og tilliten til å være med å bygge en av Norges største kommuner – og gleder meg stort til å ta fatt. Men, jeg føler også et vemod over å skulle forlate Svelvik, med så mange kloke og dyktige folk som jeg har lært så utrolig mye av. Inntil vi sees vil jeg kort benytt anledningen til å takke for at jeg har fått muligheten til å være med på en av de mest spennende og lærerike «kommunereiser» som har vært gjennomført i nyere historie. Jeg har ikke ord for å beskrive hvilken glede det har vært for meg å jobbe for dere, sier rådmann Gro Herheim.

Artikkeltags