Hun visste ingenting om overraskelsen da Kine Kjernlie, instruktør for Sissels Dansestudio, ønsket henne velkommen til danseskolens våravslutning i Nerstadhallen.

100 DANSERE. Ikke mindre enn 100 dansere hadde oppvisning for en fullsatt sal med foreldre og venner. 11-åringen ble hedret mest.
I går var hun på dansekonkurranse i Skedsmohallen i Lillestrøm og var den eneste av rekruttene herfra som fikk plassering. Det ble 5.plass, og det er veldig bra, skryter Ingunn Stjernstrøm. Hun driver danseskolen sammen med sin mor Sissel W. Nilsen.

IMPONERT. De var spente på oppslutningen da de startet opp med tilbud om kurs i freestyle og disco i Sigdal høsten 2005.
- Påmeldingene har eksplodert. Vi har 100 dansere med på partiene her i Sigdal. Noen få av dem bor i Modum og Krødsherad. Vi trener to dager i uka på Sigdal skole, sier Kine Kjernlie. Hun forteller at danserne er i alderen 5 - 19 år. Etter folketallet er Sigdal den region hun har flest dansere fra. Kjernslie bor på Åmot og synes det er givende å trene med danserne, som er veldig ivrige.
- Og så har vi et eget konkurranseparti på Prestfoss. Der er det så mange som har fått topp plasseringer at det blir vanskelig å trekke fram noen, sier Kjernslie.
Lørdag var det ekstra stor fest under våravslutningen på Nerstad samfunnshus. 100 jenter var fint sminket og stylet med fletter og blomst i håret for å vise de dansene de har trent på i vinter.