Programleder for stjernespekket humorkveld på TVNorge

xxDRØMMEJOBBEN: – For meg er dette selve drømmejobben. Det er kjempegøy å lede liveshow, men ikke minst er det en stor glede for meg å kunne bidra til at vi hjelper så mange barn. Jeg gleder meg veldig, sier Eva-Charlotte Stenset, som leder programmet sammen med Kjetil André Aamodt. Foto: TVNORGE

xxDRØMMEJOBBEN: – For meg er dette selve drømmejobben. Det er kjempegøy å lede liveshow, men ikke minst er det en stor glede for meg å kunne bidra til at vi hjelper så mange barn. Jeg gleder meg veldig, sier Eva-Charlotte Stenset, som leder programmet sammen med Kjetil André Aamodt. Foto: TVNORGE

Artikkelen er over 10 år gammel

Eva-Charlotte Stenset fra Drammen er programleder, sammen med Kjetil André Aamodt.

DEL

Anne Kat Hærland, Bye & Rønning, Kristian Valen, Rune Andersen, Espen Beranek Holm, Johan Golden, Pernille Sørensen, Sigrid Bonde Tusvik, Jon Schau, Sturla Berg Johansen og Dagfinn Lyngbø.

Dette er noen av toppkomikerne du møter showet på TVNorge mandag kveld til inntekt for UNICEF.

– Det er en ære å skulle lede programmet, sier programlederne Kjetil André Aamodt og Eva-Charlotte Stenset.

– Dette prosjektet viser at underholdning kan kobles med mening, og vi i TVNorge er glade for muligheten til å bruke TVs enorme kraft på en så positiv måte, sier Harald Strømme, administrerende direktør i TVNorge.

– Målet er å skaffe flere Verdensforeldre til UNICEF, forteller administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme. Han er stolt at å kunne presentere humorkvelden.

– Vi har lenge vært misunnelige på svenske UNICEF som har samarbeidet med TV4, forteller Kjersti Fløgstad Generalsektretær i UNICEF Norge.

– Vi er veldig glade for at vi nå får arrangementet på skjerm. Vi er stolte av å jobbe sammen med TVNorge, som er en entusiastisk samarbeidspartner. Dette er en storsatsing for oss begge, og vi vil nå vise at latter kan forandre livet for tusenvis av mennesker, sier Fløgstad.

Eva-Charlotte Stenset og Kjetil André Aaamodt skal sammen lede programmet.

– Jeg har vært UNICEF-ambassadør i noen år nå, og det har gitt livet mitt en helt ny dimensjon, forteller Aamodt.

– UNICEF gjør en utrolig bra jobb, og viser at det ikke skal mye til for å hjelpe barn – vi kan gjøre en stor forskjell, fastslår Aamodt.

– For meg er dette selve drømmejobben. Det er kjempegøy å lede liveshow, men ikke minst er det en stor glede for meg å kunne bidra til at vi hjelper så mange barn. Jeg gleder meg veldig, sier Stenset.

Både Aamodt og Stenset har reist rundt med UNICEF og sett organisasjonens arbeid på nært hold.

– Det var veldig sterkt å se hvor viktig UNICEFs arbeid er. Ukraina er det landet i Europa som er hardest rammet av HIV og Aids. Jeg møtte mange barn som var smittet, og UNICEF betyr alt for at disse barna skal få et verdig liv og for at smitten ikke skal spre seg videre, sier Eva-Charlotte.

Humorduoen Bye & Rønning skal være programledernes «sidekicks» under sendingen.

– Vi gleder oss også til dette. Det blir en flott kveld, og vi er kjempeglade for at så mange av våre kolleger stiller opp, sier de.

UNICEF Humorkveld byr også på musikalske innslag fra Sondre Lerche, Kaizers Orchestra, Valkyrien Allstars, Nora Noor og Peter Jöback.

Artikkeltags