Dette ble solgt for over fire millioner

Dette småbruket i Bødalen ble solgt for nesten én million kroner over prisantydningen, til tross for dårlig forfatning på bygningene på eiendommen.

Dette småbruket i Bødalen ble solgt for nesten én million kroner over prisantydningen, til tross for dårlig forfatning på bygningene på eiendommen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Hus og uthus i dårlig forfatning skremte ikke kjøperne vekk. Småbruket i Bødalen ble solgt for nesten én million over takst og prisantydning, allerede dagen etter visningen.

DEL

RØYKEN: 19 mål eiendom og kort vei til Drammen og Asker var tydeligvis fristende for mange.

Småbruket i Bødalen var oppført med en markedsverdi på 3,25 millioner og prisantydningen lå på 3,19 millioner. Et tosifret antall mennesker møtte opp på visningen, og dagen etter var eiendommen solgt for 4,12 millioner kroner etter en budrunde. 

Altså 930.000 over prisantydningen, og 870.000 over den oppførte markedsverdien.

- Kondemnabelt

Og det var neppe bygningene på eiendommen som fristet.

Hovedhuset har ifølge salgsannonsen «grei standard, men har behov for en del oppgraderinger». Uthuset og den andre boligen på eiendommen er derimot «i meget dårlig forfatning og er kondemnable».

LES OGSÅ: Prøver å selge millionvilla til rabattert pris

Folk ønsker luft

Megler hos Foss & Co, Fred-Ivar Myrseth, vedkjenner at bygningene på eiendommen ikke er i den beste forfatningen, men det skortet ikke på interessen.

Allerede dagen etter visningen var budkrigen i full gang.

Til slutt ble altså småbruket solgt for over 4,2 millioner kroner.

Myrseth forteller at interessen for småbruk er stor, og at den korte avstanden til Asker gjør at dette småbruket ble ekstra attraktivt på boligmarkedet.

– Hvilke personer er det som vil ha småbruk?

– Veldig mange. Mange drømmer om å ha hest, og det er også mange som ønsker seg en stor tomt og ha luftighet rundt seg, sier Myrseth til Drammens Tidende.

LES OGSÅ: Luksusfunkisen som fikk omtale i New York Times ble ikke solgt

Andre saker på dt.no:

Kjørte i 101 km/t i 50-sone

Nils Gaups nye filmyndling er fra Drammen

Stjal masse sølvtøy og smykker

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken