Melder seg inn i Høyre

- Veldig mange opplever meg som en atypisk KrF-politiker, og det har vært kjempeslitsomt å være det, sier Eva Høili.

- Veldig mange opplever meg som en atypisk KrF-politiker, og det har vært kjempeslitsomt å være det, sier Eva Høili. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Fra og med i dag er Eva Høili å finne på lokallagslistene til Røyken Høyre.

DEL

RØYKEN: - Jeg ble invitert hjem til lokallagsleder Elizabeth Skogrand i Røyken Høyre for å levere min innmelding til henne personlig, noe jeg synes var veldig hyggelig, sier Eva Høili.

I løpet av formiddagen blir altså Høili Høyre-politiker. Forrige uke
uttalte Høili at hun alltid har tilhørt blåfløyen i KrF, og hadde blant annet vært i samtaler med Høyre etter utmeldingen fra KrF.

LES OGSÅ: Høili melder seg ut av KrF

- Etter at jeg signaliserte at jeg skulle melde meg inn har Høyre tydeligvis fanget opp signalene, og det er veldig gledelig at lokallaget nå tar initiativet. Jeg har fått mye positiv respons fra mange i Høyre, og jeg setter stor pris på å bli tatt så godt imot, sier Høili.

- Vil dra nytte av Høili

Lokallagsleder Elizabeth Skogrand i Røyken Høyre er svært begeistret over sitt nye partimedlem.

- Vi er kjempeglade for å ha fått et nytt medlem med med så mye erfaring og entusiasme for lokalpolitikken. Jeg har kjent Høili lenge, og har gode relasjoner fra lokalt samarbeid om mange saker på tvers av partiene. Høili har mye erfaring fra blant annet helse- og sosial som vi regner med å dra nytte av, sier Skogrand.

Hun vil møte Høili personlig senere i dag for å ta en prat over en kaffekopp.

- Vi skal drikke kaffe senere i dag så jeg får ønsket henne skikkelig velkommen. Høyre er et åpent parti som tar imot alle som forholder seg til partiprogrammet, sier Skogrand.

Vil ikke snakke om listeplassering

Skogrand sitter som leder av nominasjonskomiteen, men vil ikke spekulere i hvor Høili kan havne på lokallagslistene til Røyken Høyre.

- Det er litt tidlig å si noe om, men det er ikke i tvil om at hennes navn vil bli diskutert sammen med mange andre gode kandidater. Dette blir opp nominasjonsmøtet som finner sted i slutten av januar, sier Skogrand.

Eva Høili stilte som nettgjest da hun meldte seg ut av KrF. Les hva hun svarte leserne her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken