Torpederte bil i sinne

Føreren av Audien trodde ikke den andre bilen ville stoppe etter et sammenstøt på E18. Men når den andre bilen stoppet, var Audi-føreren så sint at han like godt torpederte den andre bilen.

Føreren av Audien trodde ikke den andre bilen ville stoppe etter et sammenstøt på E18. Men når den andre bilen stoppet, var Audi-føreren så sint at han like godt torpederte den andre bilen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

De to bilene var på vei sydover på E18 da de skumpet bort i hverandre. Den ene bilisten trodde ikke den andre ville stoppe for å ta ansvar. Det endte med at han torpederte sin medbilist i sinne.

DEL

SANDE: Sinne og bilkjøring kan være en dårlig kombinasjon. En hendelse ved Bergsenga i Sande onsdag morgen er et godt bevis på det.

To biler kom kjørende ved siden av hverandre ved 07-tiden på E18 ved Sande nord da det hele starter.

Trodde ikke den andre ville stoppe

- Den ene bilen skjener over delestripen og over i den andre bilen, og det oppstår et lite sammenstøt, forteller leder for krimvakta ved Drammen politistasjon, Jan Henrik Håkestad til Drammens Tidende.

Føreren av bilen som blir truffet, en Audi, tror ikke den andre bilen vil stoppe, og sinnet begynner å bygge seg opp.

Men så kjører bilen av ved Bergsenga og stopper.

Likevel har ikke føreren av Audien roet seg.

LES OGSÅ: Gir opp kapellet

Kjedekollisjon på motorveibrua

Torpederer den andre bilen

- Han kjører etter, kjører rett over et grøntområde og torpederer den andre bilen som har stoppet, forteller Håkestad.

- Istedenfor at de to bilene har fått noen mindre bulker eller riper etter det første sammenstøtet, så blir begge bilene nå mer eller mindre ødelagt. Begge bilene blir kastet rundt i torpederingen og havner inne i et autovern.

Heldigvis oppstår det ingen personskader i smellen.

Politiet kommer til stedet etter at passasjeren i den torpederte bilen ringer etter hjelp. Det viser seg at føreren av bilen som hadde truffet Audien ute på E18 ikke hadde førerkort. Men også den sinte mannen i Audien, en litauisk mann, risikerer nå å stå igjen uten førerkort.

- Det vil jo bli vurdert om han kan få beholde førerkortet etter slik oppførsel i trafikken. Dette er selvtekt langt over grensen.Derfor ble han pågrepet og sitter nå i arrest for avhør, avslutter Håkestad.

Uansett vil trolig skademeldingene til forsikringsselskapene bli av den uvanlige sorten.

LES OGSÅ: Har startet snøproduksjonen

PST: Sannsynlig med terrorangrep i Norge det neste året

Artikkeltags