Uten skoleplass - fortvil ikke

Plasser. Det er fremdeles skoleplasser ved Drammen videregående skole.

Plasser. Det er fremdeles skoleplasser ved Drammen videregående skole.

Artikkelen er over 3 år gammel

Står du uten skoleplass denne høsten, er det fremdeles muligheter. Nå kan du kontakte skolene direkte.

DEL

Kan du tenke deg en yrkesfremtid innen salg, bygg, design eller økonomi, og ikke har fått studieplass denne høsten? Da er det fremdeles muligheter, men du må gjøre et fremstøt selv.

Buskerud fylkeskommune har nå sendt ut informasjon over skoler hvor det er kort venteliste, eller ledige plasser for året 2017/2018.

Søkere som ikke har fått tilbud om skoleplass eller som ikke har søkt om skoleplass før, kan kontakte skolene om skoleplass snarest, opplyser fylkeskommunen.

Oversikt her

Her finner du oversikt over programområder hvor det er ledige plasser eller få på venteliste

Buskerud fylkeskommune eier og driver videregående skoler i Buskerud.

Søkere som ikke har fått tilbud om skoleplass eller som ikke har søkt om skoleplass før, kan kontakte de aktuelle skolene våre om skoleplass snarest, opplyser de videre.

Vitnemål

Søkere til Videregående trinn 1 må vise vitnemål fra grunnskolen og søkere til Videregående kurs 2 og 3, må ha fullført kvalifiserende programområde. Kompetansebevis må forevises på skolen før skoleplass blir tildelt. Søkere som ikke er norske statsborgere, må i tillegg legge fram oppholdstillatelse.

Hovedutvalg for utdanning i Buskerud har vedtatt at ledige plasser på Videregående trinn 1 er forbeholdt søkere med ungdomsrett eller voksne søkere med rett til videregående opplæring etter § 4A-3.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken