Tamt billettsalg foran Norge – Kypros, men kan få Ødegaard-løft

En traktor brukes til å frakte de store rullene med nytt gress ut på banen på Ullevaal stadion. Hele gressmatta blir i disse dager byttet ut.

En traktor brukes til å frakte de store rullene med nytt gress ut på banen på Ullevaal stadion. Hele gressmatta blir i disse dager byttet ut. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det kan gå mot mange tomme seter når Norge innleder Nations League hjemme mot Kypros. Kun drøyt 4000 billetter er solgt.

DEL

Norges herrelandslag har vist positive resultater i 2018, men interessen har ikke tatt av foran nyvinningen Nations League.

Det er første steg mot en mulig EM-billett for Lars Lagerbäcks mannskap.

– Det er solgt over 4000 billetter hittil. Erfaringsmessig er det først etter at troppen er tatt ut og vi for alvor nærmer oss at kampdag vi ser større bevegelser i billettsalget, sier kommunikasjonssjef Yngve Haavik i Norges Fotballforbund til NTB.

Først neste uke vet vi om en profil som Martin Ødegaard blir tatt ut til kampen mot Kypros 6. september.

Er Ødegaard med, stiger ventelig billettsalget raskt. Han er en profil som skaper stor oppmerksomhet hver gang han er i Norge.

LES OGSÅ: Ødegaard om utlånsavtale: – Tror måten de spiller passer meg godt

– Herrelandslaget har gode resultater fra privatlandskampene i vår. Nå gjelder det. Dette er første kampen i Nations League som er en av to veier til EM-sluttspillet i 2020. Vi håper mange tar turen til Ullevaal og heier fram de norske gutta, sier Haavik.

Et splitter nytt gressteppe venter Norge i høstens første hjemmekamp. Denne uken har banemannskapet rullet ut det nye dekket på nasjonalanlegget.

Lagerbäcks elever blir lovet perfekt matte til Nations League-starten.

– Med en halvannen uke «prepping» av gresset, blir dette veldig bra. Alt er i rute til høstens kamper, uttalte NFF onsdag.

LES OGSÅ: Pedersen om Ødegaard-overgangen: – Vitesse er en klubb med ambisjoner

Artikkeltags