Storfavoritten vant

Artikkelen er over 19 år gammel

Lars Joakim Ringom (23) vant den siste avstemningen i Big Brother-programmet på TVNorge. Han får dermed førstepremien på én million kroner.

DEL

- Helt utrolig, sa Lars Joakim da han kom ut fra huset og møtte de flere tusen som hadde møtt opp på Fornebu i kveld.
Han har ennå ikke bestemt seg for hva han skal bruke millionen til.
- Tror nok jeg kommer til å gi bort noe, men ellers vet jeg ikke, fortalte han til programleder Arve Juritzen før han fikk overrakt sjekken.

TVNorge har hatt sin største seersuksess noensinne med "Big Brother". 1,5 millioner nordmenn har i snitt sett programmet ukentlig siden starten 25. februar, og kanalen regnet med et seertall på over én million under finalen torsdag kveld.

I gjennomsnitt har de daglige sendingene, inkludert reprisen, hatt et seertall på 554.000 seere. Høyest oppslutning har direktesendingene torsdager hatt, hvor det har blitt klart hvilke deltakere som har måttet forlate huset, skriver NTB.
Hvis man regner om seertallene til markedsandeler i konkurransen mellom de andre TV-kanalene i Norge, har TVNorge også gjort det bra.

Direktesendingen har samlet rundt 48 prosent av TV-seerne, mens de daglige sendingene har hatt andeler rundt 34 prosent av TV-seerne.
Blant de unge seerne, som annonsørene er mest interessert i, har andelen vært enda høyere.

Internettsiden til serien, hvor man har kunnet følge med på kameraer 24 timer i døgnet, har et snitt på 200.000 unike brukere daglig. Over 20.000 CanalDigital-abonnenter har i tillegg betalt 149 kroner for å få tre kanaler med direkteoverføring fra "Big Brother"-huset på sin egen TV – 24 timer i døgnet.

Artikkeltags