Suksess for P4

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Dårlig vær ingen hindring for P4’s sommerturné.

DEL

Drammenserne kom mannsterke til Bragernes torg for å ønske P4’s sommerturne velkommen. Programlederne på årets sommerturne er Kjetil Hugin, Ingrid Nordby og Marte Kaasa Arntsen.

Sjekket badetemperaturen

Ingrid Nordby, best kjent fra sin rolle som Benedicte Brubak i Hotell Cæsar, har nå påtatt seg rollen som levende temperaturmåler for P4. I dag testet hun temperaturen i St. Hallvards brønnen på Bragernes torg, og ifølge henne selv, var det ganske så fornøyelig.

Debuterende artister

Årets artister er Wisnu og Sichelle, som begge er ute med sine debutsingler.

Wisnu kom på 5 plass i Idol i 2006, og slapp nettopp sin første singel ”Love like that”. Han spiller for tiden inn plate med blant annet produsenter fra Stargate Norway og Espionage.

Sichelle har bakgrunn fra både Grenada, Karibien og Oslo, og gjør seg nå ferdig på Elvebakken videregående skole i Oslo. Hun er forøvrig den første norske artisten som har debutlansering på mobiltelefon, og hennes store idol er Beyonce.

God stemning

Til tross for dårlig vær, ble arrangementet en suksess og Drammenserne trivdes tydelig. Engasjerende programledere og artister, skapte god stemning på Bragernes torg.

Artikkeltags