– Takk for støtten Sande

takker: Tore Remi Christensen legger ned roser på torget i Sande etter rosetoget i går kveld. Foto: Sven-Erik Røed

takker: Tore Remi Christensen legger ned roser på torget i Sande etter rosetoget i går kveld. Foto: Sven-Erik Røed

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Tore Remi Christensen, fylkessekretær i Buskerud AUF, overlevde tragedien på Utøya. I går takket han medbygdningene for støtten etter rosetoget i Sande sentrum.

DEL

SANDE: – Det er sterkt å være her i Sande og se alle de fremmøtte, sier Christensen.

Del på Facebook


Christensen var en av sju fra Sande og Selvik AUF, deriblant hans bror, som var på Utøya den skjebnesvangre fredagen. Heldigvis kom de alle tilbake. Tirsdag gikk over 2.000 i rosetog i Sande sentrum for å vise sin støtte for de berørte etter angrepet på Utøya og regjeringskvartalet den 22. juli. Store som små, gamle som unge gikk de i tog fra Sande Rådhus til torget.

2.000 roser

På torget var Christensen en av de som holdt appell til de fremmøtte. I det Christensen kommer opp på talerstolen hever han en rose i været, straks er over 2.000 roser reist opp mot himmelen.

– Takk for støtten Sande, la oss vise at vi aldri lar oss kue, sier Christensen til folkehavet.

Christensen takket også vennene, turistene som hjalp til, kriseteamet, prestene og psykologene.

– Sist, men ikke minst, vil jeg takke mitt parti.

Støtte og klemmer

Etter appellen strømmet det til med folk bort til Christensen. De ga klemmer, roser og støttende ord. Han legger ikke skjul på at det har vært en tøff tid.

– Jeg er stolt av å holde denne appellen for å kunne formidle hva slags syn jeg mener bør være det rådende. Men det har vært slitsomt, nå ser jeg fram til å få en pause, sier Christensen.

Artikkeltags