Uviss fremtid for Radio R35 i Modum

Radio r35. Redaktør Helge Solbakken.

Radio r35. Redaktør Helge Solbakken.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Det hersker full forvirring omkring driften av Radio R35 i Modum. Kanalen sender kun musikk og repriser, nettsiden er stengt og radiobingoen er avlyst.

DEL

MODUM: Drammens Tidende kjenner til at det i forrige uke var styremøte i radioen, der det ble diskutert å melde oppbud for selskapet. Styreformann Einar Holth besvarte ikke avisens telefoner i går og beskjeden du får når du ringer telefonen som er oppført på redaktør og daglig leder Helge Solbakken er at telefonnummeret ikke lenger er i bruk.

En kilde sier til Drammens Tidende at det er Medietilsynets avgjørelse om å kun gi radioen status som nisjeradio som nå har ført til at driften ser ut til å opphøre.

Ingen kontakt

Drammens Tidende forsøkte i går ved flere anledninger å komme i kontakt med styreformann Einar Holth. Han besvarte ingen av henvendelsene. Heller ikke redaktør og daglig leder, Helge Solbakken er mulig å nå.

Radio R35 er en av to nærradioer i Modum. De deler frekvens og sendetid med Radio Modum. Radio R35 har hatt en sterkt nyhetsprofil, men nå er hjemmesiden deres stengt.

I går gikk det dessuten ut en melding fra radioens styre til lytterne om at radiobingoen var avlyst og at de som har kjøpt blokker får tilbake pengene.

Dårlig økonomi

I et intervju med Drammens Tidende for kort tid siden, fortalte Solbakken at radioen slet økonomisk og at de blant annet hadde stor inntektssvikt i bingoinntektene.

Det er 21 år siden nærradioen ble stiftet. De første årene gikk driften kun på dugnad, men på det meste hadde de tre ansatte på full tid. Nå er redaktøren eneste ansatte.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken