Reitan: – Det ser skummelt ut

Lena Reitan taler til SVs valgvake.

Lena Reitan taler til SVs valgvake. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Reitan disker opp med hjemmelaget pizza og Aass øl. Men bordet er fortsatt «ikke snudd». SV er så vidt over sperregrensa med 4.1 på målingene kl. 21.00

DEL

DRAMMEN: – Dette ser litt skummelt ut. Skulle ønske vi var høyere oppe på målingen, men vi mangler jo fortsatt Oslo, sier Rune Kjeldsen.Lena Reitan mener vi fortsatt må vente å se.

– Vi går inn for å komme på samme målingene som de nasjonale. Vi ønsker å komme over 4,6 som var tallet for 2009. Vi får bare vente å se på de tallene som kommer senere.

Fornøyd med egen innsats

Reitan er fornøyd med SV Buskeruds innsats under valkampen.

– Valgresultatet vil ikke speile den jobben vi har gjort den siste tiden. Da burde resultatet vært på 100 . Vi er det beste partiet, vi er røde vi er grønne og vi vil alltid kjempe for miljø og rettferdighet, sa Reitan i sin tale på valgvaken.

– Det finnes ingen løpeseddel igjen på parti kontoret. Vi har gjort vår jobb. Og jeg vil spesielt rette en stor takk til Reitan. Jeg tenkte å kjøpe vin til deg Lena, men polet var stengt i dag, sier Rune Kjeldsen.

Reitan skyter for inn: – Men vi er for stengte pol altså, til stor latter fra SV-representantene. 

KrF fornøyd

Hanne Marie Pedersen-Eriksen, 2.kandidat fra Krf er svært fornøyd med prognosene fra NRK.

– Vi er fønøyde med prognosene fra NRK, der vi går opp 0,3 prosent. Og på VG sin måling idag ligger vi på 6,2. Stemningen stiger for at dette kan gå bra, sier Pedersen-Eriksen.

Trond Johansen er svært fornøyd med resultatene.  
 
– Det er fantastisk at vi er på vei inn i en ny regjering, det er nettop det vi har jobbet for. Og vi hadde mål om å få minst 10 mandater, og det ser vi til å klare. På noen målinger er vi inne med 11 mandater. Det er første gang jeg er på valgvake til krf sentralt, og det er kjempe gøy. Vi jubler!!
 

LES FLERE SAKER OM STORTINGSVALGET 2013.


 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken