Slik følger du valget på dt.no

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Blir det fire nye år med de rødgrønne eller vil det bli regjeringsskifte i årets stortingsvalg? På valgdagen mandag vil dt.no lose deg gjennom de dramatiske timene før endelig resultat foreligger.

DEL

Den rødgrønne regjeringen har sittet ved roret de siste åtte årene, men ifølge meningsmålingene har de borgelige all grunn til å håpe på et regjeringsskifte i år. Det sagt,  ingenting er avgjort før i natt.

Drammens Tidendes samfunnsredaktør Odd Myklebust kommer til å være aktiv på Twitter i kveld. Du kan følge valgoppdateringene hans her:

DT-journalister vil også være tilstede ved valgurnene mandag ettermiddag og følge utviklingen tett med både saker, video, bilder og tall mandag kveld og natt. Vi oppdaterer deg fortløpende på nett.

LES NYHETER OM STORTINGSVALGET 2013 HER

Delta du også

Sitter du ved valgurnene eller skal ut å stemme? Har du kanskje stemt og sitter og følger med hjemme? Oppdater oss med Twitter-meldinger eller del dine valgbilder på Instragram eller Facebook.

Dette gjør du ved å merke de med taggen #dtvalg. Alt med #dtvalg blir lagt ut live og vil være synlig for alle på dt.no.

Følg din valgvake

Våre journalister vil også være tilstede på de forskjellige vakene og rapportere derfra. Trykk på navnene og du vil bli koblet videre til deres Twitter-kontoer:

Andre valgmedarbeidere i DT på Twitter:

Monica Lid

Hege Bakken

Thore Alnes

Erik Modal

Torun Havnaas

Kine Myrvold

Stig Odenrud

Fredrik Ringnes

LES MER:

Rekord for forhåndsstemming

Presentasjon av Buskerud-kandidatene på stortingslisten 2013

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken