Mann siktet for grov vold – nekter for alt

I AVHØR: John Atle Holseth er etterforskningsleder ved Modum lensmannskontor.

I AVHØR: John Atle Holseth er etterforskningsleder ved Modum lensmannskontor. Foto:

Av og
Artikkelen er over 3 år gammel

En mann i midten av 30-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt slått i ansiktet natt til tirsdag.

DEL

(Bygdeposten) Politiet har pågrepet en lokal kar i slutten av 40-årene. I avhør ved Modum lensmannskontor tirsdag nekter han å ha noe med saken å gjøre.

Polititet har likevel siktet ham for grov vold mot mannen i 30-årene.

Midt på natta

Politiet fikk melding om hendelsen ved 02-tiden, natt til tirsdag. Den skadde mannen ble sendt til sykehus i ambulanse tidlig tirsdag morgen.

Ifølge etterforskningsleder John Atle Holseth ved Modum lensmannskontor skal det være snakk om skadet på kinnben, uten at han vet hvor alvorlig dette er.

– Det har vært en konfrontasjon i en leilighet i Geithus, men slik saken ligger nå så er den under etterforskning. Det er foretatt noen avhør, men det gjenstår en del etterforskning for å finne ut hva som har skjedd, sier Holseth til Bygdeposten.

Vitne

Ifølge Holseth skal det ha vært en mann 40-årene tilstede deler av natta. Han har status som vitne.

Han har forklart at har var sammen med de to andre karene før hendelsen, men han har ikke sett at noe har skjedd. Så har han forklart at han var sammen med siktede etterpå, forklarer etterforskningslederen.

Kjenninger

Den siktete mannen er dømte flere ganger. Ifølge politiet er det snakk om vinningskriminalitet, narkotikaforbrytelser og vold.

De to andre karene også kjenninger av politiet.

Artikkeltags