Julegaver som ikke koster skjorta

Vi har samlet et solid knippe med smågreier som ikke koster så alt for mye.

Vi har samlet et solid knippe med smågreier som ikke koster så alt for mye. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Slik unngår du å stå ribbet tilbake når sølvguttene synger julen inn.

DEL

Er du lei av alle de dyre julegavetipsene? Her har vi samlet et solid knippe med smågreier som ikke koster så alt for mye.

Minnepinne

Først ut er den klassiske minnepinne. Nå som USB 3.0 har fått fotfeste, vil en slik i valgfri kapasitet kunne være svært praktisk. Forvent priser fra rundt hundrelappen for 8 GB, deretter går det bare opp. Vi har hatt god erfaring med Apacer AH552, som med 32 GB lagringskapasitet koster rundt 600 kroner.

Ekstern harddisk

Siden vi først er inne på lagring, vil vi ta med eksterne harddisker av den fysisk lille sorten - nemlig slike med 2,5-tommers harddisk på innsiden. Regn med rundt 500 kroner og oppover.

LES OGSÅ: Dette er julens beste nettbrett

Hodesett

Hodesett er også en kjekk ting å få til jul. Vi har blinket oss ut Corsair HS1 og Cooler Master Storm Sirus 5.1., som prises til henholdsvis rundt 500 og 1000 kroner:

Popcornmaskin

En popcornmaskin er kanskje ikke veldig sentralt for en datamaskin, men tanken på en popcornmaskin stående på skrivebordet er absolutt fristende. En rekke butikker fører i alle fall slikt. Prisene ligger på rundt 300 kroner og oppover.

Nudler

En gammel slager er selvfølgelig også en kasse med nudler. Ved innkjøp i en av de litt mer eksotiske butikkene rundt om i landet, kan man ofte få en kasse for slikk og ingenting.

Hodelykt

En hodelykt er også blant slike kjekke og greie ting. Når man knoter rundt under skrivebordet på leting etter kabler og annet, er det veldig greit med en lykt på hodet, slik at man kan se skikkelig samtidig som man har begge hender ledige til kabelrydding. Priser du kan regne med er fra tilnærmet gratis og opp til mange tusen kroner.

Spill

Litt spill og moro er også artig. Undertegnede har fått stor sans for både Battlefield 3 og Skyrim. Prisene for begge er på rundt 300 kroner.

SSD

En grom SSD trenger ikke koste så mye og er noe de fleste vil sette pris på. Samsung SSD 830-serien har seilt inn som en riktig så het kandidat, og prisene ligger på rundt 850 kroner dersom 64 GB holder.

T-skjorter

Morsomme t-skjorter kan godt slå bra an. En rekke nettsteder verden over selger t-skjorter med en hel rekke rare motiver. Blant de mer spesielle fant vi hos Thinkgeek.com. En t-skjorte som, foruten å dekke til deler av kroppen, også viser signalstyrken på eventuelle Wi-Fi-signaler i nærheten. Prisen er på 19,99 USD.

Les hele saken på Hardware.no

LES FLERE FORBRUKERSAKER HER
 

Artikkeltags