Gå til sidens hovedinnhold

Ødegaard-dramatikk fyller forsiden til Spanias største avis

Martin Ødegaards situasjon i Real Madrid er populært stoff i spanske medier. Det er hovedoppslaget og dekker nesten hele fronten i onsdagens Marca-utgave.

«Ødegaard vil dra» står det i store bokstaver på forsiden. Tittelen står til et bilde av nordmannen og Real Madrid-trener Zinédine Zidane.

Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.

Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.

Siden juli har Ødegaard bare spilt fem ganger fra start for Real Madrid, og de siste seks ukene er det bare blitt plass på benken og et innhopp på fem minutter.

Mangelen på spilleminutter blir på Marcas forside nevnt som årsaken til den smått dramatiske utviklingen i Ødegaards karriere. I sommer valgte Real Madrid å avbryte 22-åringens låneopphold i Real Sociedad.

Men hittil har sesongen vært en stor skuffelse for Ødegaard, som også har slitt med tre skadeopphold.

Ifølge Marca kan det bli aktuelt å sende Ødegaard tilbake til Real Sociedad.

Kommentarer til denne saken