Ødegaard på benken da Real Madrid vant

Av

Martin Ødegaard har startet to kamper for Real Madrid siden han vendte tilbake til klubben for omlag halvannen måned siden. Etter å ha startet Real Madrids to første seriekamper i høst måtte Martin Ødegaard følge hele oppgjøret fra benken da Valladolid ble slått 1-0 onsdag.

DEL

SPANIA: Martin Ødegaard startet på benken når Real Madrid møtte Real Valladolid på hjemmebane onsdag kveld. Det er første gang siden returen at drammenseren må starte på benken.

Real Madrid lå på 7.plass på tabellen før kampen, mens onsdagens motstander ligger på 16.plass.

Disse startet for førstnevnte: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Valverde, Modric, Isco - Benzema, Jovic.

Zinedine Zidanes menn slet med å bryte ned Valladolid, og treneren gjorde tre bytter et snaut kvarter etter pause. Inn kom Dani Carvajal, Marco Asensio og Vinicius Junior, og det var sistnevnte som skulle score det avgjørende målet.

I det 65. minutt kranglet brasilianeren ballen inn til Federico Valverde, som sendte den videre i retning av Karim Benzema. Så langt kom den ikke, for Valladolid-spillerne Raul Carnero og Javi Sanchez hadde hver sitt mislykkede forsøk på å klarere. De fikk ballen bort fra Benzema, men sendte den rett til Vinicius Junior, som scoret.

Målscoreren sto i offsideposisjon, men Valladolid-spillerne ropte forgjeves på dommerhjelp ettersom det var de som hadde spilt ballen til ham.

Artikkeltags