Ødegaard returnerer til Real Madrid

TILBAKE: Martin Ødegaards tid i Real Sociedad er over. Det bekrefter klubben onsdag kveld. Etter alt å dømme skal Ødegaard spille for Real Madrid neste sesong.

TILBAKE: Martin Ødegaards tid i Real Sociedad er over. Det bekrefter klubben onsdag kveld. Etter alt å dømme skal Ødegaard spille for Real Madrid neste sesong. Foto:

Martin Ødegaard vender hjem. Til Real Madrid. Smak litt på det. For nå er det sant.

DEL

DRAMMEN: Real Sociedad har skrevet en bekreftelse på sine egne hjemmesider onsdag kveld, der de tar farvel med midtbaneeleganten fra Drammen.

Her følger en fri oversettelse:

– Venstrefoten forlater oss for å komme tilbake til Real Madrid. Men vi vil aldri glemme alt som har gjort at vi fikk glede oss over denne uforglemmelige sesongen. Hans mål, fotballen, karakteren hans, innsatsen og ydmykheten hans har fått Martin til å bli husket med en enorm kjærlighet fra hele Real-familien. Selv ønsket han å takke for all kjærligheten i denne videoen. Eskerrik asko, Martintxo, og vi ønsker deg det beste for din fremtid, skriver Real Sociedad på hjemmesiden.

Eskerrik asko betyr tusen takk på baskisk. Martintxo er kallenavnet som Ødegaard har fått i San Sebastian.

Ødegaard har også sendt en beskjed til klubbens supportere:

– Jeg vil sende denne avskjedsmeldingen, men fremfor alt uttrykke takknemlighet for det som har vært et uforglemmelig år for meg. Jeg har opplevd store øyeblikk i denne skjorten, siden presentasjonen, mitt første mål på Reale Arena, kvalifisering til finalen i cupen og Europa League, og mye mer. Jeg vil ikke glemme all den kjærligheten dere har vist meg, på treningsfeltet og til daglig. Tiden er inne for å ta farvel, men her har dere en txuri urdin for alltid, sier Ødegaard i videoen.

Real Madrid har fremdeles ikke meldt noe om Ødegaards fremtid.

Artikkeltags