Olsens er sportssjef i Jylland-klubben og liker dårlig det sportslige utbyttet av sesongens fire første kamper. Tre mål og ett poeng er fasiten. Det gir nest siste plass i Superligaen.

Mandag ble det et nytt nederlag for Silkeborg. Det smerter ikke bare med tanke på poengkontoen. Inge André Olsen tror også det kan være med på å komplisere et eventuelt salg av midtbaneprofilen Iver Fossum.

– Hvis laget spiller som det har gjort i de siste kampene, blir det vanskelig. De andre klubbene ser på kampene, sier Olsen.

Han legger ikke skjul på at klubben ser for seg å selge Fossum.

– Vi har både denne sommeren og kommende vinter til å selge. Det vil være å foretrekke fremfor at kontrakten hans utløper. Men akkurat nå er det ikke noe nytt, sier Olsen.

Lech Poznan skal angivelig ha vært interessert i Fossum, men den handelen skal ha gått i vasken. Fossum har tidligere sagt at tiden kan være inne for nye utfordringer.

Han utelukker imidlertid ikke helt at han er å finne i AaB når overgangsvinduet stenger i høst.

– Man vet aldri hva som skjer i fotball. Jeg har kontrakt med AaB til neste sommer, og det er det jeg forholder meg til, sier han.

– Jeg tror ikke at spillet på banen vil bety noe for et salg. I hver kamp fokuserer jeg på å gjøre så godt jeg kan. Det er det jeg tenker på, fortsetter nordmannen.