Oppfordrer til å la bilen stå – slik kommer du deg til skisprinten

Foto:

Arrangørene av skisprinten oppfordrer til å ta bussen til Konnerud. Brakar setter opp ekstra avganger på kritiske tidspunkt.

DEL

DRAMMEN: Førstkommende onsdag er det duket for en av årets store begivenheter i Drammen. I motsetning til i fjor skal ikke verdensstjernene bryne seg mot hverandre i sentrum, men gå alt fra prologer til finale på skistadionet på Konnerud. Dette skjer bare en drøy måned etter at NM gikk av stabelen samme sted.

Om du skal opp til stadion for å se sprinten, blir du oppfordret til å benytte deg av kollektivtilbudet.

– Vi henstiller folk til å reise til Konnerud med buss, og Brakar har ekstra kapasitet denne dagen, sier skisprintsjef Arne Madsen.

Under NM på ski leide de et jorde på Vestbygda der folk kunne parkere, for så å bli fraktet til stadion med shuttlebuss. Denne muligheten har de ikke nå.

– Da vi begynte planleggingen med flytting av arrangementet fra sentrum til Konnerud, var det ikke nok frost i bakken. Derfor ville det ikke være mulig å bruke dette jordet, sier Madsen.

Det er imidlertid ikke noe forbud mot å kjøre bil til Konnerud denne dagen, men skisprintsjefen sier det er en grunn til at de oppfordrer til buss.

– Vi henstiller til det da vi vet at det på Konnerud er lite med parkeringsplasser.

Kjersti Danielsen Nordgård, salgs og markedssjef i Brakar, bekrefter at de setter opp ekstra busser til arrangementet.

–Vi kjører i utgangspunktet buss hvert 7-8 minutt til Konnerud, så det er et godt tilbud allerede, men vi styrker med ekstra busser på formiddagen og enda mer på ettermiddagen når mange skal ned til byen ned til byen samtidig, skriver Danielsen Nordgård i en sms til Drammens Tidende.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken