Grillaften fisk: forrett

Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Grillet kongekrabbe med avokadokrem.

DEL

Ingredienser:
400 gram kongekrabbe
kajennepepper
litt matolje
2 stk. modne avokado
1 ss crème fraîche
½ kinahvitløk, knust
1 stk. sitron, saften av (kan også bruke lime)
8 soltørket tomater
1 ss finhakket gressløk
4 ss søt soyasaus (2 til kremen og 2 med smøret)
2 ss brunet smør
salt og pepper

Fremgangsmåte:
Vend kongekrabben i litt matolje. Ha på salt og pepper. Grilles til den er medium stekt, dvs. fått litt farge. Skrap avokadoene ut av skallet med en skje. Tilsett resten av ingrediensene og kjør det hele til en glatt mos i en foodprocessor (eller mos det med en gaffel, litt grovere type). Smak til med salt, pepper og gressløk. Bland soyaen med brunet smør. Serveres temperert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken