Grillaften kjøtt: forrett

Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Grillet portobellsopp med camembert.

DEL

Ingredienser:
4 store portobellosopp
150 gram Camembert Eiker (Eiker Ysteriet)
Trippelsalat
1 dl sukker
1 dl balsamicoeddik
Litt smør

Fremgangsmåte:
Rens soppen, fjern stilken og sett den på ”hodet”. Del osten i tynne skiver og dekk soppen. Settes på grillen til osten er smeltet og soppen har fått noen fine grillstriper (om du steker den i panne, så bruker du litt smør så blir det ekstra god smak). Ta balsamicoeddiken og sukkeret i en liten kjele og varm dette til sukkeret er smeltet. Da får du en tykk balsamicokrem. Vask salaten, ta en lollosalat midt på tallerken og legg soppen på kanten av denne og pynt med ruccola og balsamicokremen.
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken