DRAMMEN: I 19.30-tiden rykker politiet til Skoger etter melding om at det var fremsatt trusler.

Det opplyser politiet selv om på Twitter en time senere.

– Noen involverte i hendelsen forlot stedet i en bil. Politiet er i kontakt med begge parter og jobber med å få oversikt, skriver politiet på Twitter.

Situasjonen skal ha oppstått like ved Skoger skole, men har ingenting med skolen å gjøre.

Politiet operasjonsleder, Espen Reite, forteller til Drammens Tidende at de skal ha blitt kontaktet av en av de involverte.

– Det skal ha vært en situasjon mellom to parter, og på bakgrunn av dette tok vi turen. Mens vi er på vei, får vi beskjed om at en av partene har dratt, sier Reite.

Politiet skal raskt ha lykkes med å komme i kontakt med personen som dro fra stedet, og Reite forteller at mannen ble pågrepet like etter.

– Han er pågrepet på grunn av mistanke om trusler, men vi jobber med å få kartlagt hva disse truslene innebærer, sier Reite.

– Skal personen ha brukt våpen?

– Det er vi ikke sikre på ennå, sier Reite.

Heller ikke hva slags relasjon to partene har, er politiet sikre på ennå. De involverte skal være i 30- og 40-års alderen.

Ingen personer skal være skadet.

Politibetjent Olav Kleiveland sier til Drammens Tidende på stedet at en konflikt som har pågått over noe tid skal være bakgrunnen for at det oppsto en trusselsituasjon

– Det var to parter involvert, og uenigheten eskalerte. De to skal ha tatt tak i hverandre, men skal ikke ha vært slåssing. Den som skal ha vært mest truende dro fra stedet, og han ble senere funnet og pågrepet, sier Kleiveland.

Han legger til at politiet holder på med å nøste opp i saken, for å få klarhet i hva som skjedde.