Gå til sidens hovedinnhold

Pedersen: - Vi tar situasjonen meget seriøst, og skal bygge det her opp igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Godset har signert fem nye spillere i sommer. Trener Henrik Pedersen opplyser at klubben nå tenker både kortsiktig og langsiktig på en gang og tar situasjonen meget seriøst.

DRAMMEN: – Det er derfor vi ut fra klubbens strategi har hentet inn unge sultne spillere med potensial, forteller SIF-trener Henrik Pedersen.

Han understreker at det er klubbens filosofi, og ikke hans alene.

De marineblå har hentet fem nye spillere på kort tid i sommer. Lørdag signerte midtbanespilleren Jack Ipalibo fra Nigeria. 21-åringen er på utlån fra spanske Villareal i ett år, og SIF har opsjon på kjøp.  Ipalibo blir trolig spilleklar i løpet av mandagen.

Fredag signerte venstrebacken Prosper Mendy. Torsdag signerte midtbanespiller Mikkel Maigaard Jakobsen som kommer fra Raufoss. Godset har også nylig signert forsvarsspiller Duplexe Tchamba Bangou. Kameruneren er på utlån fra franske Strasbourg. Spissen Moses Mawa gikk nylig fra KFUM til Godset.

Alle fire skal være klare for spill.

Saken fortsetter under bildet!

– Spillerne arbeider godt

– De nye trener hver dag, men jeg har ikke bestemt hvem som skal spille ennå, men selvfølgelig kan de alle tre være tema til kampen mot Bodø/Glimt, sier SIF-trener Henrik Pedersen om Mikkel Maigaard Jakobsen, Moses Mawa og Duplexe Tchamba Bangou.

Også Prosper Mendy er klar for kampen mot nordlendingene, men han var ikke signert da Drammens Tidende snakket med SIF-treneren. Signert var heller ikke Jack Ipalibo.

Om forventningene til Godset i høst sier Pedersen:

– Vi håper og tror på at vi kan gjøre det bedre enn inntil nå. Det er det vi arbeider for hver dag, og spillerne arbeider godt. Vi i klubben tenker langsiktig, men vi tenker også kortsiktig.

Superspennende

For dere har litt dårlig tid med å skaffe poeng?

– Ja, selvfølgelig har vi det. Vi tar situasjonen meget seriøst, og skal bygge det her opp igjen, fastslår Henrik Pedersen.

Han omtaler topplaget fra nord som et superspennende fotballag.

– De er dyktige med ballen og de har noen fantastiske offensive spillere. De er dyktige til å spille seg igjennom høyt. Vi blir utfordret ekstremt på vår defensive dell, og når vi mister ballen blir vi testet, sier Henrik Pedersen.

 

Kommentarer til denne saken