Ville ikke forlate sentrum etter utestedsbråk – politiet sørget for å få mannen i seng

Flere menn ble bortvist fra sentrum etter bråk på byen natt til lørdag. Den ene ville ikke følge befalingen. Når han i tillegg var utagerende mot politiet, fant de en sikker løsning.

DEL

DRAMMEN: Politiet har et virkemiddel de kan bruke for å sikre at lov og orden opprettholdes i sentrum. Dette er en mildere løsning enn glattcelle, og innebærer helt enkelt at den aktuelle personen bortvises fra sentrum fram til neste morgen.

I går tok de løsningen i bruk ved flere anledninger. Ti minutter før ølsalget stenger, altså klokken 02.50, bortviste de en mann i 30-årene for å ha oppført seg truende overfor dørvakter på et av byens nattlige etablissementer.

To menn i tenårene ble i en separat hendelse også bortvist fra sentrum. Årsaken i dette tilfellet var at de hadde kranglet med hverandre.

Enda tidligere forsøkte de samme løsning med en mann i 30-årene. Han hadde laget bråk ved et utested, og ble følgelig bortvist fra sentrum av politiet klokken 01.00.

Det ville han imidlertid ikke høre på. Drøye tre kvarter senere traff politiet samme mann i sentrum. Han hadde da ikke kommet seg unna. Dermed tok politiet i bruk et sterkere virkemiddel.

Mannen ble innbrakt arresten og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget.

– Han var også utagerende mot politiet, skriver Politiet i Sør-Øst på Twitter.Artikkeltags