Mannen var plagsom og ufin på utested – gjestene tok grep før politiet kom

DEL

DRAMMEN: Selve meningen med å gå ut på byen er for mange å være sammen med andre, være sosial og nyte et glass i gode venners selskap.

Det er også en mulighet for å sosialisere på tvers av etablerte blokker, ja kanskje du kan bli kjent med mennesker du aldri har møtt før. God takt og tone er imidlertid alfa og omega om du skal lykkes. Du skal altså være snill og grei, ikke plage andre og for øvrig kan du gjøre som du vil. Med måte.

I natt ble det for mye på et utested på Bragernes. Politiet fikk melding om en mann i 20-årene som var «brysom». For de andre gjestene var brysomheten av en slik karakter at noen så seg nødt til å ringe politiet. Da lovens håndhever kom til stedet, hadde de tatt grep og rett og slett lagt den brysomme mannen i bakken.

– Han hadde vært plagsom og ufin mot øvrige kunder. Da ble han rett og slett lagt i bakken av en sivilist, opplyser Øyvind Hammervold, operasjonsleder i Politiet i Sør-Øst.

Politiet kom til stedet og fastslo at det var en god nok grunn til at mannen hadde blitt lagt i bakken. Mannen ble bortvist fra sentrum fram til klokken 08.00 lørdag.

Hammervold kan ikke spesifisere graden av plagsomhet og ufinhet.
Artikkeltags