SVELVIK: Mandag kveld klokken 22.46 fikk politiet en telefon fra en MC-fører. Han fortalte at han hadde blitt påkjørt av en personbil ved Nøstodden langs Svelvikveien.

– Han fortalte at personbilen først hadde kjørt inn i noen kjegler før den traff ham, forteller operasjonsleder Inge Landsrød i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende.

LES OGSÅ: Sparkesyklisten kolliderte med bil: – Legene sa jeg holdt på å bli drept

Stukket av

Da politiet kom til Nøstodden hadde mannen som kjørte personbilen dratt.

– Føreren har stukket av og vi vet ikke hvem det var. Hvis noen har sett noe, eller kjenner seg igjen i hendelsen, ber vi deg kontakte politiet snarest, sier Landsrød.

MC-føreren skal ha klaget på smerter i et kne, men ønsket ikke helsehjelp.

– Han skal ha forklart at det var lav fart, og det er snakk om mindre materielle skader. Det er mulig at føreren ble tatt med til legevakta for en sjekk, sier Landsrød.

LES OGSÅ: Én person skadet etter ulykke med skurtresker

Alle har hjelpeplikt

Landsrød minner om «hjelpeplikten» vi alle har ved trafikkuhell. Det er en bestemmelse i veitrafikkloven om at enhver som, med eller uten skyld, er innblandet i trafikkuhell straks stanse og hjelpe personer og dyr som er kommet til skade, og for øvrig delta i de tiltak som uhellet gir grunn til.

– De fleste får med seg når det går galt, og vi håper vi finner ut av hvem dette var, sier Landsrød.

Landsrød sitter ikke på opplysninger om MC-føreren skal ikke ha klart å se hva slags bil det er er snakk om. Tirsdag kommer politiet til å etterforsker saken videre.

– Vi har lite å gå etter og ber gjerne om tips.

LES OGSÅ: Frontkolliderte på Tranby – så fant de mannens mor drept på soverommet