DRAMMEN: Politiet fikk melding klokken 00.20 om en mann som skal ha slått ned en vekter på et utested på Bragernes.

– Da patruljen kommer på stedet har de kontroll på mannen. Det viser seg at han skal ha tatt løpefart og hoppet over gjerdet. Det har fått vekteren til å reagere. Så har det blitt et basketak, forteller operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen.

Vekteren ønsket ikke å anmelde på stedet, men skulle tenke på det, forteller operasjonslederen. Gjerningspersonen, en mann i midten av 20-årene fra Drammen, ble bortvist fra Drammen sentrum til søndag morgen.

Klokken 01.25 fikk politiet melding fra en bilfører som hadde fått en stein i frontruta da han kjørte på E18 ved Brakerøya. Bilisten så en person løpe fra stedet. Politiet lette etter personen, men uten funn. Det ble ikke meldt om personskade, men det skal ha blitt skader i frontruta.

Klokken 02.15 ble politiet varslet om en misfornøyd kunde på et gatekjøkken på Bragernes. Politiet skriver på Twitter at kunden skal ha kastet en søppelbøtte mot betjening og gjort skade på en del ting på stedet.

– En ung mann fra Drammen lagde leven inne på gatekjøkkenet. Han kastet stoler og var ufin. Da patruljen kom hadde han gått fra stedet, men ble pekt ut og han anmeldes for ordensforstyrrelse, sier Ullhaug Olsen.

Kunden, en mann i begynnelsen av 20-årene fra Drammen, ble også bortvist fra sentrum.

Utover disse hendelsene, har politiet mottatt noen støymeldinger. Operasjonslederen forteller at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp alle disse.