Eivind Knudsen enstemmig valgt som ny gruppeleder

NY GRUPPELEDER FOR AP: Eivind Knudsen ble i kveld valgt som ny gruppeleder for Drammen Ap.

NY GRUPPELEDER FOR AP: Eivind Knudsen ble i kveld valgt som ny gruppeleder for Drammen Ap. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Knudsen tar over for dagens gruppeleder, Masud Gharahkhani, som selv er nominert på Buskerud Arbeiderpartis stortingsliste.

DEL

DRAMMEN: I slutten av mars ble det klart at Eivind Knudsen er innstilt som ny gruppeleder for Drammen Arbeiderparti. I kveld ble det endelig vedtatt under partiets medlemsmøte.

Den nye gruppelederen bor på Gulskogen, og er fast medlem av Drammen bystyre og leder av kommunens kontrollutvalg. Han forteller at han synes det var hyggelig å få den tilliten da Drammens Tidende kontakter ham tirsdag kveld.

– Det er en tillitserklæring å få fra medlemmene i Drammen Arbeiderparti, sier han, og fortsetter ivrig:

– Det viktigste vi skal gjøre fremover er å sikre at vi vinner valget til høsten, og også jobbe for å sikre at Drammen kommune kommer seg ut av tillitskrisen, sier den ferske gruppelederen.

LES OGSÅ: Forbitrede fagforeningsmedlemmer ut mot Arbeiderpartiet

Vil bygge tillit

Når Knudsen snakker om tillitskrisen sikter han til saker som Buskerudbypakke 2, striden om Marienlyst og korrupsjonssaken i kommunens byggesaksavdeling. Sakene har vært mye omtalt i Drammens Tidende og andre medier den siste tiden, og Knudsen mener de må gjøre en jobb for å bygge opp ny tillit til innbyggerne.

– Det viser at Drammen trenger et styre som lytter til folkene i byen, og det er vi godt i gang med å arbeide for.

Politikeren varsler at han og resten av partiet vil jobbe hardt for å få et annet flertall i byen enn i dag inn mot kommunevalget om to og et halvt år.

LES OGSÅ: – Mange sier «at du orker!»

Fikk skryt av Masud

Da det ble klart at Knudsen var innstilt som ny gruppeleder var Masud Gharahkhani tidlig på banen med skryt.

– Eivind er en erfaren og dyktig politiker. Drammen har store utfordringer i tiden som kommer. Hvis medlemsmøtet skulle velge Eivind er jeg sikker på at han vil være klar for oppgaven, sa han til Drammens Tidende i slutten av mars.

Artikkeltags