Gå til sidens hovedinnhold

Pride-ideologien målbærer samfunnsnedbrytende virksomhet som det må være tillatt å ta avstand fra

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nils-Erik Aasen Flatø skriver i Drammens Tidende 26. november om konverteringsterapi som om det er en aktuell sak. Jeg kjenner ikke til noen som driver med det. Derimot har jeg forstått at noen som strever med en unaturlig seksuell orientering frivillig har søkt hjelp.

Mener de skeive at det skal forbys? Alle trenger hjelp og støtte i livets strid, på mange områder, men akkurat på dette området skal det altså være forbudt å be om hjelp? Det virker diskriminerende og intolerant.

De skeive må få leve sine liv og ta ansvaret for det. Ingen skal hindre dem i det, men da må de heller ikke selv hindre andre i å få lov til det.

Det som forundrer er at så mange slutter opp om pride-ideologien. Har de ikke lest hva den går ut på? Det burde alle gjøre.

Ideologien innebærer en grenseløs demontering av familiebegrepet og samlivsetikken gjennom alle tider. Det er ingen grenser for seksuell løssluppenhet, og de forlanger å vise det fram i all offentlighet i pride-tog.

De går inn for alle slags løse forbindelser, at barn ikke har rett til å kjenne sin mor og far, kjøp og salg av seksuelle tjenester, polygami og selvvalgt gruppe av partnere og at alle skal få bestemme sitt kjønn uavhengig av biologi, for å nevne noe.

Det er bare å gå til Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfolds hjemmeside og kontrollere dette. Er dette noe å være stolt av? Jeg mener nei.

Dette er samfunnsnedbrytende virksomhet som det må være tillatt å minne om og ta avstand fra. De målbærer kjærlighet frikoblet fra erotikk og ansvar. Kjærlighet er mye mer enn erotikk. Ingen nekter dem kjærlighet, men det må være tillatt å mene at deres syn på erotikk, etikk og familieforståelse er hinsides natur, historie og ansvarlighet.

Les også

– Det blir ikke en sånn feiring som vi er vant med, men vi er synlige med flaggene på brua. Happy Pride!

Les også

Alle gutta drev med sport. Ferdinand (24) ville heller danse og synge:– Jeg ble spytta på

Les også

Benjamin (20) møtte kjæresten på Tinder: – Jeg har en tendens til å glemme meg selv i et forhold

Kommentarer til denne saken