Provoserende å se en gjeng sitte tett-i-tett med kaffekoppen. Dropp pensjonistkaffen

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. Vi er alle blitt bedt om å bli med på en dugnad, en solidaritetsdugnad, for at ikke korona-viruset skal spre seg for fort slik at helsevesenet kollapser og ikke kan ta seg av dem som trenger det. Spesielt alle i risikogruppene og de som er 65+.

Selv har jeg to barn under 12 år som skal ha hjemmeskole, og holdes mest mulig for seg selv og ikke være ute blant folk. I tillegg har jeg mulighet og blitt oppfordret til å ha hjemmekontor for å ikke spre smitte. Prøver å være minst mulig sammen med folk, kjøpe det man trenger og vi holder oss i hvert fall unna våre nære og kjære som er i risikogruppene for korona-viruset.

Det betyr at besteforeldre ikke fysisk får vært sammen med barnebarn og familie.

Min jobb er i fagforeninga Handel og Kontor som organiserer blant annet de tøffe folka som jobber i front på butikkene. De er nå bekymret for seg selv og sine med tanke på smitte, men også på sin egen økonomi framover. I disse dager gjør vi i fagforeninga det vi kan for å veilede og være en trygg havn for våre medlemmer i en tid hvor veldig mye er usikkert.

Da er det helt utrolig og provoserende å se når jeg er en kjapp tur på apoteket at en gjeng med pensjonister sitter tett-i-tett med kaffekoppen på et av serveringsstedene på Buskerud Storsenter.

Denne solidaritetsdugnaden må vi alle være med på, og vi gjør det spesielt for de i risikogruppene som dere som er over 65 år.

Så vær så snill, selv om du ikke bryr deg om egen helse og liv, tenk på alle andre.

Dropp pensjonistkaffen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken