Eriksen har holdt på med rally siden 2009 da han begynte som co-driver (kartleser journ.anm) for barndomskompisen fra Steinberg, Frank Tore Larsen. Dette er noe han har gjort som hobby og uten å få noe penger for det. Nå skal han derimot vie all sin tid til rallyen og ta på seg oppdrag for flere team rundt i Europa.

- Jeg skal prøve å få ting til å gå rundt ved å ta på meg oppdrag for ulike team som har behov for det, forklarer Eriksen.

Han har nettopp blitt ferdig med sitt første oppdrag og er allerede i gang med et nytt.

- Akkurat nå er arbeidsplassen min i Tsjekkia, for laget Orsák Rallye Sport.

Ingen fersking

Eikværingen har lang fartstid i rally-sirkuset og er inne i sin åttende sesong. Han har tatt på seg flere jobber for ulike lag i tillegg til å ha opparbeidet seg en masse erfaring som kartleseren til kompisen Frank Tore Larsen.

- Jeg kommer til å fortsette som kartleseren hans også, selv om det ikke gir noen lønning, sier Eriksen.

Eriksen kan fortelle om et enormt antall med timer som legges ned i samarbeidet med barndomskompisen og legger til at han er svært takknemlig for muligheten han ble gitt av Frank Tore Larsen.

- Vi har bygget opp et team selv med lokale sponsorer. Jeg har fått mange fantastiske opplevelser de siste årene, og det skylder jeg Frank Tore en takk for.