Rånerne kjører fort og lager mye støy. Det skaper ikke en trygg by

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ble interessert i utviklingen til Drammen da jeg leste Drammens Tidendes etterlysning. Det motiverte meg til å skrive mine tanker om et bedre Drammen.

Mange vil nok mene at Drammen må utvikles med andre ting enn det jeg foreslår. Men jeg skriver utifra de erfaringene jeg har hatt i Drammen, som ungdom. Derfor er nok ikke den eldre garde like enig i alt, men kanskje noe?

McDonalds er veldig populært blant folk, og derfor finnes det så å si overalt. Dette har gjort at folk er lei av å spise det samme hele tiden. Det vi trenger i Drammen nå, er Max Hamburger. Siden det er så få av disse i Norge, drar drammensere helt til Oslo eller Lier, bare for en burger!

Drammensbadet har ikke endret seg siden de åpnet dørene i 2008. Folk liker variasjon, men det blir vanskelig å få når man har gått på samme bad i snart 12 år. Slik mister man kunder. Det vi trenger, er nye sklier og mer liv. Kanskje noen planter og mer farger. Forskjellige temaer, for eksempel jungeltema en måned og et annet tema en annen måned. Dette gir variasjon og spenning.

Trafikken i Drammen på dagtid er nokså trygg, men på kvelden er det mange rånere i byen. Disse kjører fort og lager mye støy, og merk at dette skjer om kveldene når folk sover og har skole eller jobb dagen etter. De kjører uaktsomt, noe som fører til ulykker, ikke bare ulykker som rammer dem selv, men også andre. For eksempel barn og fulle folk som er ute på byen i helgene.

Én ting jeg er ganske sikker på, er at både unge og eldre kan enes om at veiene skal være tryggere, og at noe må gjøres med rånerne. Vi må velge hva som er viktig for oss.

Les også:


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags