(Siste)

Flyselskap som Ryanair og Wizz Air driver med «lynsalg» av flybilletter, og da dumpes prisene gjennom tilbud som ofte bare varer noen få timer. Disse supertilbudene blir sjelden varslet på forhånd, og kan dukke opp i en e-post til de som abonnerer på selskapenes tilbud.

For noen uker siden var det mulig å reise til London, Gdansk og Vilnius for 33 kroner med Ryanair, skriver reisenettstedet flysmart24.no.

– Ryanair har jevnlig disse lavprisutsalgene. De er tilgjengelige til de blir utsolgt, som regel i løpet av én dag. Det sier Chris Lundshøj, markedssjef for Norden og Baltikum for Ryanair.

Wizz Air, som etter hvert har bygd opp et stort rutenett til og fra Norge, har også disse supersalgene med jevne mellomrom. Da selger de billetter fra 100 kroner og oppover.

SAS har også drevet med timessalg en god stund gjennom en fast kampanje som heter «Now or never.» I seks timer hver torsdag selges billetter med betydelige rabatter til blant annet populære storbyer som London, Berlin og Amsterdam. (ANB)