Rolness leser Drammens Tidende som en viss mann leser Bibelen

Av
DEL

MeningerI et meningsinnlegg 16. juli henger representanten for organisasjonen Dyrenes Rett, Jenny Rolness, ut eiendomsselskapet Brække Eiendom AS og hevder: «I en artikkel i Drammens Tidende 4. juli kommer det fram at folk på Brække Eiendom lovstridig har fjernet måkereir på taket.»

Her leser nok Jenny Rolness Drammens Tidende som en viss mann leser Bibelen. Det representanten for Brække Eiendom forteller oss i Drammens Tidende er: «Han understreker at han og hans folk har vært på taket og fjernet alt av reir før det legges egg.» Dette er så langt fra lovstridig som du nesten kan komme. Det er nettopp dette kommunale myndigheter anbefaler som tiltak for å redusere måkeplagen i byen.

Det er to betenkelige forhold å påpeke her. Det ene er at Dyrenes Rett-representanten urettmessig henger ut et seriøst og ansvarsfullt drammensfirma og hevder at Brække Eiendom opptrer lovstridig. Det andre er at Drammens Tidende, tilsynelatende uten å sjekke rettmessigheten av denne alvorlige påstanden, gir Rolness spalteplass til å henge ut drammensfirmaet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags