Drammensruss pågrepet i politiaksjon ved E18

En russ fra Drammen ble natt til lørdag pågrepet og arrestert etter å ha slått til en annen mann på Fokserød ved E18 i Vestfold.

DEL

DRAMMEN/SANDEFJORD: En annen russ fra Drammen skadet seg i en tommel, mens en russ fra Vestfold havnet på sykehus med skade i hodet.

Ikke mindre enn fem russebusser fra Buskerud og Vestfold var samlet på Fokserød, som ligger ved avkjøringen fra E18 mot Torp. Der fikk politiet først melding om at russ gikk rundt og urinerte på parkerte biler. Kort tid senere kom det melding om slåssing, og politiet rykket mannsterkt ut.

Kaotisk

– Det var mye som skjedde da politiet kom til stedet, sier politiets operasjonsleder Tore Grindem.

En 19 år gammel russ fra Drammen ble pågrepet og arrestert for å ha slått til en annen russ. Russen som ble slått til ble tilsett av ambulansepersonell.

En annen 19 år gammel russ fra Drammen fikk skade i en tommel. Han var også mistenkt i saken, men ble ikke pågrepet og arrestert, ifølge Tore Grindem.

En russejente skal ha blitt slått i ansiktet, og en russegutt fra Sandefjord skal ha falt og slått hodet.

– Det er uklart om han ble slått, eller om han bare falt. Det er i det hele tatt vanskelig å få full oversikt over alt som skjedde der, sier Grindem.

Meldinger om GHB

Han opplyser videre at politiet fikk flere meldinger fra russejenter om at noen hadde fått i seg GHB.

Vi vet ikke om russ fra Drammen på noen måte var involvert i dette. Det ble sagt at noen hadde lurt GHB i drinkene til flere russejenter, sier Grindem.

Han legger til at det ikke ble beslaglagt narkotika under politaksjonen.

En kvinnelig russ valgte å urinere på ambulansen som var kommet til stedet, og hun blir anmeldt for det. Hun var ikke fra Drammen, ifølge politiet.

LES OGSÅ:

Artikkeltags