Gå til sidens hovedinnhold

Rykket ut etter meldinger om masseslagsmål

Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble amper stemning da festdeltakere fra to ulike fester blandet seg med hverandre. En kvinne skal ha forsøkt å slå til en annen med vodkaflaske.

DRAMMEN: Klokken 23:09 rykket politiet ut til Tomtegata i Drammen etter å ha mottatt meldinger om masseslagsmål.

– Mye folk på stedet, politiet snakker med vitner for å finne ut hva som har skjedd, melder politiet i Sør-Øst på Twitter.

Noe senere er det klart at det har vært to fester på stedet.

– Festdeltakere på stedet har blandet seg med hverandre. Partene som er involvert har fått beskjed om å anmelde hverandre i etterkant om de ønsker det, opplyser politiet.

Drm24.no skriver at det ikke har vært et masseslagsmål, men et par unge kvinner som har røket uklare. Dette har igjen ført til opphetet stemning på stedet.

Operasjonsleder i Politiet Sør-Øst, Ole Kamben, forteller til Drammens Tidende at de først fikk melding om masseslagsmål, og at flere personer skulle ligge nede og at glass skal ha vært knust.

Ambulansen er først på stedet, og de kan melde at de ikke opplever det som en truende situasjon.

Det viser seg at det ikke er masseslagsmål, men at to kvinner har røket uklare. 

– Når politiet kommer til stedet finner vi ut at to personer er involvert. En forklarer at en dame har forsøkt å slå til en annen dame med vodkaflaske, sier Kamben.

– Vedkommende har dukket unna, men falt i bakken og slo seg som følge av det. Det har ikke direkte vært utøvd vold, men som resultat av et forsøk på det, har altså en person falt og slått seg. Vedkommende ble tatt hånd om av helsevesenet, sier Kamben.

De to involverte er en kvinne i slutten av tenårene fra Oslo og en kvinne i begynnelsen av 20-årene fra Hedmark.

– Vedkommende som var litt skadet har ikke ønsket å anmelde forholdet, sier Kamben.

Les også

Fulle damer lagde kvalm og trengte hjelp på byen