Gå til sidens hovedinnhold

Rykket ut til tre slagsmål på byen

Politiet måtte ta seg av flere oppdrag knyttet til uteliv natt til søndag.

DRAMMEN: Det startet med at de rykket ut til et slagsmål på Bragernes torg, ved et utested, rundt midnatt, noe som gjorde at tre personer fikk beskjed om å forlate sentrum.

Klokken 01.06 braket det løs igjen, politiet fikk inn melding om flere personer som slåss på et utested på Bragernes torg.

Falt og slo hodet

Noen minutter senere, klokka 01.19, sto et utested i Mjøndalen for tur. Politi rykket ut etter melding om en vanskelig gjest.

Politiet melder at gjesten var i klammeri med en vekter, falt og slo hodet i bakken. Ambulanse ble tilkalt, og mannen i 30-årene ble sendt til legevakta, opplyser oppdragsleder Erik Ullhaug Olsen til Drammens Tidende søndag morgen.

Han forteller at gjesten hadde et kutt i bakhodet, men var bevisst da politiet kom til fram. Søndag morgen kjenner han ikke mannens helsetilstand.

Ingen av partene ønsket å anmelde hverandre, Olsen sier derfor at politiet ikke oppretter sak.

Et par timer etter dette fikk politiet igjen melding om et slagsmål på Bragernes torg, denne gangen ved et gatekjøkken. Meldinga kom klokka 02.56. Hendelsen resulterte i at en mann i 20-årene ble bortvist, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Nærmer seg en vanlig julinatt

Olsen forteller at politiet til sammen har loggført sju meldinger om høy musikk og feststøy i Drammen. I tillegg har de loggført noen meldinger om ordensforstyrrelser og slåssing.

– Men det har ikke vært noen store hendelser i natt. Det har vært noe surr i byen – ordensforstyrrelser og bortvisninger.

– Nærmer vi oss en vanlig julinatt før pandemien, med tanke på antall oppdrag på byen i natt?

– Ja, vi begynner i alle fall å gå mot normalen, svarer Olsen.

Beslagla førerkort

Kvart over to i natt stoppet politiet en bilist i Drammen for kontroll.

– Fører fremsto som påvirket, anmeldes og fikk førerkortet sitt beslaglagt. Saken etterforskes, melder politiet i Sørøst.

Les også

Vitner prøvde å redde den omkomne mannen

Les også

Tropicanasol stenger: – Var for mye uenigheter med utleier