DRAMMEN: Mens ukjente så vel som kjente artister fortsetter å stille opp på KulturAid Drammen, er det påskeaften lørdag 11. april duket for en artist som i høyeste grad tilhører sistnevnte kategori - kjente artister.

Lørdagens artist er ingen ringere enn Terje Lillegård Jensen - bedre kjent som Jonas Fjeld.

Drammenseren, med intet mindre enn fire spellemannspriser - den siste for årets mannlige artist i 1994, blir å se på DT.no og Drammen.no fra klokken 20:00 påskeaften.

Sendingen på dt.no kan du se i toppen av denne saken.

– Det er fantastisk når gode krefter i byen forenes i et så positivt prosjekt som KulturAid Drammen. Vi er svært takknemlige for at Jonas Fjeld og Working Class Hero ønsker å bidra. Nå kan hele Norge hygge seg med livekonsert med Jonas Fjeld på påskeaften», sier Louise Prestgard, bookingansvarlig i KulturAid/Byen Vår Drammen.

(Saken fortsetter under bildet)


– Nesten hele døgnet er det nyheter om korona-utviklinga på dt.no. I en så alvorlig situasjon, gleder det oss å kunne bringe også positive og magiske øyeblikk rett hjem til dere alle», sier ansvarlig redaktør Espen Sandli i Drammens Tidende.

Jonas Fjeld, som nylig toppet nylig USAs Billboard-liste for bluegrassmusikk, har gjennom årene levert flere store og betydningsfulle låter, blant annet «Engler i snøen» og «Drammen i Regn», som han for øvrig senere gjorde en ny versjon av, med hip hop-gruppa «Taktløs»)

Drammens Tidendes anmelder mener Fjelds nyeste albumet er den fineste vinterplata på mange år, og belønnet den med terningkast 6.

Drammens Tidende fikk i november gleden av å bli med Lillegård Jensen «over dammen» hvor han spilte med den legendariske amerikanske sangeren og låtskriveren Judy Collins.

KulturAid har allered streamet fem konserter til støtte for drammensdistriktets artister. Samtlige konserter kan du se her.