Gå til sidens hovedinnhold

Sendt til sykehus etter knivstikking

Politiet brukte pepperspray for å få kontroll på gjerningspersonen etter en knivstikking i sentrum av Kongsberg. Fornærmede, en mann i 20-årene, ble sendt til Ullevål sykehus.

KONGSBERG: Under jazzfestivalen på Kongsberg ble en mann i begynnelsen av 20-årene knivstukket natt til lørdag. Episoden fant sted i Christian Augusts gate klokken 01.49. Hendelsen skjedde på åpen gate og var ikke i tilknytning til noen av festivalens arrangementer.

Politiet melder at personen ble stukket rett i nærheten av en politipatrulje.

– Dette skjedde rett i nærheten av en politipatrulje. Siden det er jazzfestival er det mye folk i sentrum, og plutselig fikk patruljen melding på sambandet om knivstikking. De fikk raskt kontroll på gjerningspersonen, sier Erik Gunnerød, oppdragsleder i Sørøst politidistrikt, til Drammens Tidende.

Gjerningspersonen, også dette en mann i 20-årene, ble pågrepet på stedet.

– Politiet brukte pepperspray for å få kontroll på gjerningspersonen, sier Gunnerød, som opplyser at begge de involverte er fra distriktet.

Mannen som knivstakk sitter lørdag morgen i arresten i Drammen. Politiet opplyste på Twitter at fornærmede fikk behandling av helsepersonell på stedet.

Vedkommende ble fraktet til Ullevål sykehus.

– Men han er ikke alvorlig skadd, sier Gunnerød.

Operasjonsleder Tore Grindem opplyste til VG i natt at det ble stukket mot bryst og høyre arm.

– Det har vært en krangel mellom to stykker, men vi vet ikke om de er bekjente eller ikke, uttalte Grindem da.

Lørdag morgen opplyser politiet at de ikke vet relasjonen mellom de to personen.

– Men det fremstår ikke som de var kjente. Mannen som ble skadet ble sendt til Ullevål sykehus. , skriver politiet på Twitter.

Ved 12-tiden lørdag formiddag opplyser politiet at de har vært i kontakt med sykehuset, og kommer i den anledning med en ny oppdatering:

– Fornærmede har et par kuttskader og fremstår som «ikke alvorlig skadet».