Hvem fortjener årets servicepris? Du bestemmer!

Årets kandidater til publikums servicepris 2018.

Årets kandidater til publikums servicepris 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Neste uken presenteres de seks nominerte til publikumsprisen 2018. Nå er det opp til deg å stemme fram den du mener fortjener å vinne den gjeve prisen.

DEL

DRAMMEN: I sommer oppfordret vi leserne til å nominere kandidater til årets servicepris. Juryen mottok mange forslag på verdige kandidater.

Bak prisen står Næringsforeningen i Drammensregionen, Universitetet i Sør-Øst Norge og representanter fra næringslivet.

En fagjury har nå plukket ut de seks kandidatene som publikum kan stemme over. Disse vil i tur og orden bli presentert fra mandag 10. til lørdag 15. september på dt.no og i papiravisen. Når alle kandidatene er omtalt, er det opp til deg å stemme fram den du mener fortjener å vinne. Du kan stemme i hele uke 38 på dt.no.

Vinneren vil bli kåret under Næringslivets dag 27. september.

Ytterligere tre kandidater er plukket ut for å kjempe om fagjuryprisen. Disse vil det ikke være anledning for publikum å stemme på. Her er det fagjuryen som til slutt vil kåre en vinner.

De tre kandidatene er: Interoptik Optika Drammen, DNT Drammen og omegn og Tollboden hotell. Sistnevnte var også kandidat til samme pris i fjor.

I tillegg til heder og ære får begge vinnerne et diplom og et valgfritt etterutdanningskurs ved Universitetet i Sør-Øst Norge til en verdi av 7.500 kroner.

Det er andre gang det deles ut en servicepris i Drammen. I fjor vant Skaar sykehjem publikumsprisen, mens Bjørn Myhre Sport stakk av med fagjuryprisen.

Følg med kommende uke og bli med å stem fram din kandidat.

Serviceprisen

  • Prisen ble delt ut første gang i 2017.
  • Næringsforeningen i Drammensregionen, Universitetet i Sør-Øst Norge og representanter fra næringslivet står bak.
  • To priser deles ut; publikumsprisen og fagjuryprisen. Publikum nominerer til begge, men kan bare stemme fram vinneren av publikumsprisen. Fagjuryen avgjør vinneren av fagjuryprisen.
  • Kriteriene som blir vektet er tydelighet, empati, pålitelighet, respons og tillit.
  • Prisen deles ut under Næringslivets dag 27. september.
  • Prisvinnerne får et valgfritt kurs på etter- og videreutdanning med bachelornivå ved Universitet Sør-Øst Norge til en verdi av 15.000 kroner.
  • I 2017 fikk Bjørn Myhre Sport fagjuryprisen, mens Skaar sykehjem fikk publikumsprisen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags