DRAMMEN: For en knapp uke siden ble Grev Wedels parkeringshus på Bragernes stengt med umiddelbar virkning, da bunnelementet av en kjørerampe mellom to etasjer kollapset og deiset rett i gulvet.

Ingen ble skadet, men Drammens Tidende snakket blant annet med Wencke Solheim Waka, som hadde bilen sin stående i parkeringshuset da rampen falt ned.

– Beklager

Tirsdag denne uken melder Drammen kommune på sine nettsider at samtlige parkeringsavtaler i Grev Wedels parkeringshus er oppsagt. Årsaken er at parkeringshuset per nå ikke kan brukes, og er stengt.

– Vi har stor forståelse for at denne situasjonen kan by på utfordringer, sier daglig leder Claus Mølbach-Thellefsen i Dpark, på kommunens nettsider.

Kundene med parkeringsavtale kommer til å bli tilbudt gratis parkering på tre områder på Strømsø som plaster på såret.

De tre områdene er Kastfeltet på Marienlyst, parkeringen ved Idrettens hus/Drammenshallen og Ordfører Ingebrigtsens gate, sier Mølbach-Thellefsen til Drammens Tidende.

– Hadde ikke vært mye liv

– Det hadde virkelig ikke falt meg inn at noe sånt skulle skje. Det hadde ikke vært mye liv der hvis noen var under, sa parkeringskunde Waka like etter hendelsen forrige uke.

To dager etter at rampa kollapset, var kommunen og Multikonsult på befaring i parkeringshuset. Når parkeringshuset kan åpne igjen, er foreløpig uvisst.