Gå til sidens hovedinnhold

SIF jakter fjerde hjemmeseier

Godset er ubeseirede hjemme hittil i sesongen, og skal bryne seg mot medaljekandidaten Vålerenga på Marienlyst søndag.

DRAMMEN: Det klassiske oppgjøret i norsk eliteseriefotball har avspark på Gamle gress kl. 20.00.

Disse starter for hjemmelaget: Viljar Myhra, Lars Vilsvik, Ari Leifsson, Gustav Valsvik, Prosper Mendy, Johan Hove, Herman Stengel, Jack Ipalibo, , Tobias Gulliksen, Halldor Stenevik, Fred Friday.

Strømsgodset ligger på 10. plass med elleve poeng etter ni spilte kamper. Ti av poengene er kommet på hjemmebane – tre seire, én uavgjort og null tap.

LES OGSÅ: Dette har ikke SIF gjort bedre på sju år

Kan Godset fortsette den gode hjemmetrenden mot et Vålerenga-lag som er godt med i medaljestriden i år også?

VIF ligger på 3. plass før helgas runde med 19 poeng.

Godset hadde lenge et godt tak på Vålerenga på Marienlyst, og sto med fem strake seire før det ble full stopp i fjor høst. Da ble det 2-0-tap, og det ble samme tapssifre i bortekampen på Intility Arena på sommeren. De marineblå jakter derfor en revansj mot Oslo-laget også.

– Jeg synes vi har et veldig høyt toppnivå, og målet er å stabilisere oss der oppe. Når vi klarer det så tror jeg det blir veldig mange spennende kamper for Strømsgodset i en positiv retning. Vi har tapt borte mot topplag som Glimt og Molde klart, som begge har vært bedre enn oss. Nå møter vi et lag i samme kategori, men spiller hjemme. Jeg gleder meg til å se om vi klarer å skape like bra trykk mot Vålerenga, som i de andre hjemmekampene våre, sier SIF-trener Håkon Wibe-Lund.

SIF sliter med en del småskader, og et knippe spillere er usikre foran VIF-kampen. Stopperen Niklas Gunnarsson soner karantene (fire gule kort), mens Duplexe Tchamba har reist tilbake til Strasbourg – utlånsavtalen er gått ut.

LES OGSÅ: DTs fotballekspert om situasjonen i SIF: – Det er ikke lett å være Wibe-Lund og BP om dagen

Kommentarer til denne saken