Gå til sidens hovedinnhold

SIF mot et gulljagende Molde-lag på Aker stadion

Godset står foran en av de tøffeste oppgavene i norsk fotball. Et gulljagende Molde-lag venter på Aker stadion.

DRAMMEN: Oppgjøret i fotballens eliteserie har avspark onsdag kveld kl. 18.00.

Et nederlagsdømt Strømsgodset-laget har fremstått som tidvis gode hittil i vårsesongen, men det er på hjemmebane ti av de elleve poengene er kommet. På bortebane er det blitt tre tap og én uavgjort, og drammenserne blir ikke akkurat favoritter mot topplaget Molde (2. plass) på Aker stadion.

– Vi må opp på vårt absolutt beste for å hamle opp med Molde-laget. Det er vi veldig klare over, sier SIF-trener Håkon Wibe-Lund til godset.no

Som fortsetter:

– Det er positiv energi i gruppa og jeg opplever det i klubben og rundt også. Vi har hatt noen ordentlig gode kamper hvor vi har vist hva vi kan, så er målet å stabilisere det og gjøre det gang etter gang. Molde borte: Kjempekult, uttaler Wibe-Lund til klubbens nettside.

Molde har også blitt en marerittmotstander for Godset de siste årene. Det er blitt seks strake tap – og tre av tapene er blitt med 4–0. Totalt står SIF med ti strake eliteseriekamper på rad uten seier mot moldenserne.

Siste Godset-seier mot Molde var i 2015. Det ble 1-0-triumf på Marienlyst etter at Marcus Pedersen ble matchvinner. Forrige gang det en trepoenger på «Røkke-løkka» var i 2013 – det året SIF tok seriegull. Det ble 2–1 til de marineblå etter mål av Lars Vilsvik og Muhamed Keita.

I 2020 var Strømsgodset imidlertid ikke så langt unna å ta poeng i rosenes by. Det endte 2–1 til Molde. Valdimar Ingimundarson reduserte for gjestene.

Siste – SIF stiller dette laget mot Molde: Viljar Myhra – Duplexe Tchamba, Gustav Valsvik, Niklas Gunnarsson, Prosper Mendy – Herman Stengel, Johan Hove, Mikkel Maigaard – Halldor Stenevik, Valdimar Ingimundarson, Fred Friday.

Det er meldt at Lars Vilsvik er syk, og da ikke er med til Molde. Moses Mawa er ute av troppen grunnet skade. Kristoffer Tokstad gjorde comeback etter et langt skadeavbrekk sist, men dessverre for Tokstad og Godset er han ute med skade igjen.


PS! MIF spiller hjemme mot Odd torsdag kveld (kl. 18.00).

Kommentarer til denne saken