SIF møter Enga hjemme: - Jeg tror det blir en skikkelig intensiv kamp

Strømsgodset tar imot Vålerenga søndag kveld.

DEL

DRAMMEN: Forrige gang Strømsgodset møtte Vålerenga endte det med 2-0-tap på Intility Arena i hovedstaden. Denne gangen skal oppgjøret spilles på Gamle gress og SIF-gutta er revansjelystne.

– Siden forrige gang vi møtte Vålerenga har vi prestert veldig stabilt, så vi har mye å revansjere fra den kampen. Vi skal vise hvem vi er og hva vi står for. Det syntes jeg ikke vi gjorde godt nok forrige gang. Så vi gleder oss til en ny kamp mot dem, forteller trener Henrik Pedersen et par dager før matchen på hjemmebane.

Disse starter for hjemmelaget: Viljar Myhra, Lars Vilsvik, Niklas Gunnarsson, Duplexe Tchamba, Nico Mickelson, Johan Hove, Ipalibo Jack, Mikkel Maigaard, Valdimar Ingimundarson, Lars-Jørgen Salvesen, Moses Mawa.

Så langt denne sesongen har Godset samlet 24 poeng, mens Enga har 39. Sistnevnte ligger for øyeblikket på en fjerdeplass på tabellen, mens SIF ligger på en 12. plass. Pedersen har analysert Oslo-laget nøye den siste uken og har tro på at de marineblå kan utfordre gjestene fra hovedstaden.

– Vålerenga er godt organisert defensivt, er dyktige på omstillinger og har gode individualister. Men de kan også sette et høyt press, så vi må beherske både det og når de står dypt. Det blir spennende å se hvordan vi klarer det.

Hvordan har dere forberedt dere til matchen?

– Vi har gjort mye analyse og har forberedt oss godt på det vi tror kommer fra dem, slik at vi kan være så dominante som overhodet mulig. Jeg tror dette blir en skikkelig intensiv kamp.

Strømsgodset møter Vålerenga klokken 20.30 søndag.

GLEDER SEG: Henrik Pedersen ser frem mot en ny match mot Vålerenga. Han mener Godset har spilt stabilt og godt siden forrige gang de to lagene møttes.

GLEDER SEG: Henrik Pedersen ser frem mot en ny match mot Vålerenga. Han mener Godset har spilt stabilt og godt siden forrige gang de to lagene møttes. Foto:


LES OGSÅ: Kenneth (42) er Fagermos gode hjelper i Vålerenga. Men det startet i SIF for 15 år siden

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken