SIF-spiss til førstedivisjonsklubb

LÅNES UT: Mustapha Fofana skal fullføre sesongen i Øygarden FK.

LÅNES UT: Mustapha Fofana skal fullføre sesongen i Øygarden FK. Foto:

Strømsgodsets Mustapha Fofana lånes ut til Øygarden FK ut sesongen.

DEL

DRAMMEN: Godset.no melder tirsdag ettermiddag at Mustapha Fofana er på plass i Sotra og er lånt ut til Øygarden FK ut sesongen. Spissen, som fikk en rekke innhopp og et mål i fjorårets eliteserie har ikke fått spilletid for SIF denne sesongen. Drammens Tidende har tidligere omtalt at 19-åringen har vært plaget med sykdom, men at han nå skal være helt frisk. Ifølge Godset har han bygget opp formen den siste tiden og er nå i full trening. Selv sier Fofana følgende om utlånet til klubbens egne hjemmesider:

– Det er en fin mulighet for meg til å kjempe om spilletid og få litt kamper i beina igjen, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe Øygarden med å redde plassen i OBOS-ligaen.

Strømsgodset skriver at Fofana lånes ut gjennom den nasjonale utlånsordningen, som gjør at lokalt utviklede spillere i alderen 18–22 år i Eliteserien og OBOS-ligaen kan lånes utenfor overgangsvinduet. Ordningen har som formål å bidra til at unge talentfulle spillere som ikke spiller fast i egen klubb skal få spille kamper i høyere divisjon enn det klubbens eget andrelag spiller i.

Sportssjef Jostein Flo har følgende å melde om utlånsavtalen:

– Vi er veldige glade for at Fofana får dette utlånet. Mulighetene for spilletid er større i Øygarden enn hos oss akkurat nå, så dette er det riktige for hans utvikling videre. Vi håper han fortsetter utviklingen sin og ønsker han lykke til, sier sportssjef Jostein Flo.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken