SIF-talentet vil ikke kommentere bud-spekulasjonene

SIF-SPILLER: Halldor Stenevik kom til Strømsgodset i 2019. Nå melder VG-journalist Arilas Ould-Saada at det har kommet inn et bud på den unge spilleren.

SIF-SPILLER: Halldor Stenevik kom til Strømsgodset i 2019. Nå melder VG-journalist Arilas Ould-Saada at det har kommet inn et bud på den unge spilleren. Foto:

Ifølge VGs kilder skal det ha kommet inn et bud på Halldor Stenevik. SIF-spilleren vil ikke kommentere saken.

DEL

DRAMMEN: Ifølge VG-journalist Arilas Ould-Saada skal Strømsgodset ha mottatt bud på 20 år gamle Halldor Stenevik. Det skriver førstnevnte i en Twitter-melding onsdag formiddag.

«Sønderjyske, femteplassen i dansk Superliga, har lagt inn et bud på Strømsgodset-talentet Halldor Stenevik (20), ifølge VGs opplysninger.", skriver Ould-Saada på sin private Twitter-bruker.

Når Drammens Tidende ringer Halldor Stenevik ønsker han ikke å kommentere spekulasjonene.

SIFs sportssjef Jostein Flo ønsker ikke å kommentere konkret angående Stenevik og Sønderjyske, men sier dette på generelt grunnlag:

– Det er interesse for noen av våre spillere, og det er hyggelig det. Men vi har ikke fokus på salg nå. For oss er det å bygge videre på det laget vi har som gjelder, og forsterke det, uttaler Flo til Drammens Tidende.

Artikkeltags