DRAMMEN: For allerede søndag er det duket for et nytt møte med Molde. Da er det oppgjør i fotballens eliteserie på Marienlyst mellom Strømsgodset og laget fra rosenes by - med avspark kl. 18.00.

Her er SIFs startellever:

Viljar Myhra, Lars Vilsvik, Gustav Valsvik, Niklas Gunnarsson, Thomas Grøgaard, Herman Stengel, Johan Hove, Tobias Fjeld Gulliksen, Halldor Stenevik, Fred Friday, Lars-Jørgen Salvesen.

Eneste forandringen i forhold til cupkampen mot Molde er at Viljar Myhra er tilbake i Godset-målet - på bekostning av Morten Sætra.

Dette er også årets første offisielle kamp for Godset på Gamle gress. SIF trenger en seier for å komme på vinnersporet tidligst mulig i seriespillet, etter at det ble et surt 1-0-tap for nyopprykkede Jerv i Grimstad sist helg.

Strømsgodset jakter dermed revansj på flere fronter søndag. Drammenserne tapte som kjent 3-0 for Molde i NM-semifinalen på Aker stadion onsdag kveld. Det sto 0-0 ved pause, og gjestene hadde mye av spillet og skapte et knippe store sjanser. Men var for ineffektive.


Så spørs det om SIF makter å slå tilbake på eget kunstgress. Godset-gutta drømmer om ønskereprise fra forrige hjemmekamp mot Molde. I slutten av oktober knallet de marineblå til og knuste topplaget fra Romsdal hele 6-0.

Dette er faktisk Strømsgodsets siste seier i Eliteserien. Tobias Fjeld Gulliksen 2, Fred Friday, Herman Stengel, Johan Hove og Kristoffer Tokstad scoret for vertene. I årene før dette slet Godset fælt med Molde i Drammen, og sto med tre strake tap før brakseieren kom i 2021.

Molde serieåpnet for øvrig med 1-0-seier hjemme over Vålerenga sist helg.

LES OGSÅ: Revansjsugen Friday etter nok en målløs kamp: – Jeg skal slå tilbake

LES OGSÅ: Ble hyllet etter 0–3 tap: – Vi skylder dem noen gode opplevelser

LES OGSÅ: SIF-Børsen: Effektivitet slo sløseri