DRAMMENSDISTRIKTET: Er du fra Bragernes? Eller bor på Åssiden? Eller kanskje er du spesielt interessert i Strømsgodset? Med den nye versjonen av appen vår, har du nå mulighet til å få pushvarsel om temaene du selv er mest nysgjerrig på!

Nå kan du i større grad enn tidligere styre hvilke bildeserier, artikler og reportasjer du får opp - sortert etter kategori eller geografi.

– Med den nye utgaven av appen vår blir du varslet om det du er aller mest interessert i, bare sekunder etter at vi har publisert saken, bildeserien eller videoen, sier nyhetsredaktør Janne Sundelius Braathen i Drammens Tidende, og legger til:

– Vi vet at leserne våre ikke alltid får med seg alt det vi skriver om i løpet av et døgn, derfor har vi nå gjort det enklere å få med seg alt innenfor de temaene som er aller viktigst for deg - enten det er det som skjer i trafikken, nyheter fra byens uteliv eller lokale nyheter fra ditt nabolag.

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned her for iPhone og her for Android.

Vi har valgt ut 20 ulike varslingstagger (se faktaboks). Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den oppdaterte DT-appen:

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen dt.no på innstillinger på mobilen din.


Mange alternativer

Drammens Tidende har valgt ut 20 tagger som du kan følge. Blant dem er det garantert noen som interesserer deg:

Våre varslingstagger:

 1. Trafikk
 2. Været
 3. Bolig
 4. Butikker og uteliv
 5. Hytte
 6. Strømsgodset
 7. MIF
 8. Bragernes
 9. Strømsø
 10. Fjell
 11. Åssiden
 12. Gulskogen
 13. Konnerud
 14. Skoger og Åskollen
 15. Eiker
 16. Svelvik
 17. Lier
 18. Sande
 19. Modum
 20. Asker

I tillegg kommer vi til å varsle om viktige nyheter - altså siste nytt i hele vårt distrikt.

Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du helt enkelt velge disse bort i din egen, skreddersydde nyhetsfeed - rett på mobilen.